Doe mee en maak kans op één van de volgende prijzen:

Je maakt 10 keer meer kans om te winnen indien je over een wedstrijdcode beschikt. Deze wedstrijdcode wordt meegegeven aan de deelnemers die het Tournée Pédale deelnemerspakket komen afhalen eind april (tijdstip en locatie volgen via e-mail)..

1 TUI Citytrip Kopenhagen voor 2 personen*

Citytrip naar Kopenhagen voor 2 personen - 3 dagen en 2 nachten in een 4 sterren hotel – inclusief heen- en terugvlucht**. Ontdek het kleurrijke Kopenhagen, het kloppend hart van Denemarken. Niet alleen de hoofdstad van het design maar ook internationaal geroemd als het voorbeeld op vlak van duurzame mobiliteit. In Kopenhagen is het elke dag van het jaar Tournée Pédale. Om je geweten en de lucht zuiver te houden: de CO2 uitstoot van deze vliegreis wordt gecompenseerd via treelogical.be.
*De totale geldwaarde - alles inclusief - is 1.000 euro.
** De winnaar heeft het keuzerecht om een alternatief vervoermiddel te gebruiken. Voor de kostprijs van het alternatief vervoermiddel voorzien wij maximaal de tegenwaarde van het vliegtuigticket.

1 Wandelweekend in de Ardennen

Een wandelweekend in Massembre voor 2 personen (+2 kinderen) - 3 dagen en 2 nachten - inclusief gezond ontbijtbuffet. Geniet van de prachtige loofbossen en kabbelende riviertjes vlak aan de Franse grens op 20 km van Dinant. De activiteiten inbegrepen in het arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, een bezoek aan het zoölogisch park en het voederen van wilde dieren, het kidsavonturenparcours door het bos (2 km), ezels borstelen, een (speel)bos van 160 ha, speeltuinen en sportvelden.

5 unieke gepersonaliseerde fietsen

Een op maat gemaakte fiets door de Fietserij - van fixie tot vintage, van klassiek tot koers… Ontwerp samen met de experten van de fietserij jouw fiets op maat en rijd rond met een uniek exemplaar.

65 fietstochten ‘Paris by Bike’

Een fietstocht in Parijs voor 2 personen - de leukste fietstours sinds 2011! Een ontdekkingstocht op een vrolijke fiets met nederlandstalige gids is dé manier om Parijs te ontdekken. Met de fiets kom je namelijk op plekken waar je met de bus, metro of boot nooit zult komen! Paris by bike is een unieke ervaring: fietsen langs de Seine, dwars door het Louvre, drink een kop koffie met éclair au chocolat tijdens de pauze, en laat je vermaken door de spannende verhalen en grappige anekdotes van de gids.

2 luchtballonvaarten

Een luchtballonvaart voor 2 personen - beleef een onvergetelijke ervaring! Ballonvaren is een indrukwekkend avontuur, geniet van wondermooie landschappen die langzaam voorbijglijden op het tempo van de wind.

Wellness arrangement

Een ontspannend arrangement voor 1 persoon - wegdromen in de jacuzzi, stress uitzweten in de sauna of genieten van een massage. Maak een keuze uit één van de wellnesscentra waar CM een contract mee heeft.

2 aankoopcheques van 75 euro bij de Thuiszorgwinkel

De Thuiszorgwinkel is jouw partner in de meest dringende zorgsituaties maar ook voor kersverse mama’s, kleine kinderen, sport- en fitnessfanaten is er een uitgebreid aanbod.

25 duotickets KAA Gent

Win één van de 25 duotickets voor een thuiswedstrijd van voetbalclub KAA Gent – geniet van de buffalo’s in wellicht het mooiste stadion van ons land, de Gentse Ghelamco Arena.

Wil je 10x meer kans maken op deze prijzen:
Haal dan je deelnemerspakket af

Tournée Pédale

Op een verdeelmoment

Deelnemers van Tournée Pédale ontvangen in april een e-mail met alle info over het verdeelmoment.

Tournée Pédale

In Gent of Sint-Niklaas

Als je het deelnemerspakket niet kan afhalen tijdens het verdeelmoment, kan je terecht bij het regionaal secretariaat van beweging.net Midden-Vlaanderen, Korenlei 20, 9000 Gent of bij het regionaal secretariaat van beweging.net Waas en Dender, Nieuwstraat 18A, 9100 Sint-Niklaas. Afhalen kan enkel tijdens de kantooruren van maandag 29 april 2019 tot en met vrijdag 3 mei 2019. De openingsuren zijn op de website van de regionale secretariaten terug te vinden.

In het deelnemerspakket zit een unieke code

Deze geef je in bij het doorgeven van de resultaten na afloop van de campagne.

Doe mee!

Over Tournée Pédale

Tournée Pédale is een organisatie van beweging.net Oost-Vlaanderen, CM, AVS, Familiehulp en vdk bank. Het project heeft tot doel: het promoten van duurzaam verplaatsingsgedrag, het verder bewustmaken omtrent het (onnodige) gebruik van de wagen. Het in kaart brengen van mogelijke knelpunten in de overstap naar een meer duurzaam verplaatsingsgedrag. En tot slot, deelnemers bewust maken van de gezondheidswinst als ze zich duurzaam verplaatsen.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics